''Al meer dan 100 jaar
een begrip in de sloop & asbest''

DIENSTEN

SLOOPWERKEN

Op het gebied van sloopwerken variëren onze werkzaamheden van renovatiesloop tot totaalsloop, van kleine bouwwerken tot complete woonwijken met zowel laag- als hoogbouw. Is het pand gesloopt, de funderingen verwijderd en zijn de afvalstoffen afgevoerd dan wordt de werkplek geëgaliseerd. Daarna wordt het werk opgeleverd aan de opdrachtgever waarbij deze de draaiboeken, stortbonnen etc. krijgt overhandigd.

ASBESTWERKEN

Asbest is een gevaarlijke stof voor de volksgezondheid. Het verwijderen daarvan is dan ook een zorgvuldig disciplinair proces, dat een vorm heeft aangenomen waarin geen plaats is voor traditionele patronen en procedures. 

Kenmerkend voor alle soorten is de vezelachtige structuur van het materiaal. Het stof van asbest bestaat uit scherpe, dunne en relatief lange vezels. Bij inademing zetten ze zich gemakkelijk vast in de longen en veroorzaken daardoor longziektes en kanker.

GRONDWERKEN

Ons bedrijf voert regelmatig conventionele bodemsaneringen uit ten behoeve van bouwputten en funderingsherstel. Om bodemsaneringen zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen uitvoeren hebben wij diverse voorzieningen getroffen.

 

OVER ONS

I. Deegen & Zoon BV is een aannemersbedrijf van sloop-, grond- en asbestsaneringswerk, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu voorop staan. De essentie van het slopen is verschoven naar een milieuvriendelijker proces. Veel aandacht wordt besteed aan het gescheiden afvoeren van het sloopmateriaal, waarbij recycling voorop staat. Er wordt in veel gevallen ook gesproken over het ‘selectief’ slopen van een object. Alle vrijkomende materialen worden gesorteerd en afgevoerd naar erkende verwerkers. Ons (familie) bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en gaat van vader op zoon. 

 

1905

Jaar van oprichting

35+

Voertuigen

127

Verschillende opdrachtgevers

5

Certificaten

Impressies

 

REFERENTIES

Gemeente haarlem_ i.deegen en zoon

De key. I. deegen en zoon

logo van wijnen

Caransa logo. I.deegen en zoon

LOGO jp van eesteren

de alliantie_ i. deegen en zoon

Gemeente amsterdam_ i.deegen en zoon

 

CONTACT

 

Vragen?

Voor samenwerkingen, vragen en/of offertes kunt u ook altijd bellen naar 020-4031642 of stuur een mail via onderstaand contactformulier.

Hoofdkantoor

De Dollard 30 b

1454 AV

Watergang

info@deegen.nl

Tel: 020-4031642

Vacatures

Werken bij I.Deegen en Zn?

Mail dan je C.V. naar:

verkoop@deegen.nl

© 2019 I.Deegen & Zn

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
Caransa logo. I.deegen en zoon