top of page
''Al meer dan 100 jaar een begrip in de sloop & asbest''

I. Deegen & Zoon BV is een aannemersbedrijf van sloop-, grond- en asbestsaneringswerk, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu voorop staan. Ons (familie) bedrijf is opgericht in 1905 en gaat van vader op zoon.

 

De essentie van het slopen is verschoven naar een meer circulair proces. Veel aandacht wordt besteed aan het gescheiden afvoeren van het sloopmateriaal, waarbij hergebruik voorop staat. Er wordt in veel gevallen ook gesproken over het circulair slopen van een object. Alle vrijkomende materialen worden gesorteerd en afgevoerd naar duurzame afzetkanalen voor hergebruik waar mogelijk.

Indien hergebruik niet mogelijk is worden onze afvalstromen naar erkende verwerkers afgevoerd met recycling van grondstoffen als doel .

Graag gaan wij in gesprek met onze opdrachtgevers om te onderzoeken hoe we een gezamenlijke duurzame doelstellingkunnen realiseren.

Naast sloop-, grond- en asbestsaneringswerk zijn wij tevens gespecialiseerd in het ontdoen van gevaarlijke stoffen op materiaal/materieel zoals asbest, Chroom-6 en chemicaliën. Zie onderstaande link voor meer informatie.
bottom of page