Materieel

Mobiele kranen

I. Deegen en Zoon BV beschikt over bijzonder compleet uitgeruste kranen. Behalve een scala aan bakken kunnen de machines uitgerust worden met geluid gedempte sloophamers, crushers en sloop- en sorteergrijpers. Dit maakt de kranen uiterst multi-functioneel en inzetbaar voor zeer veel verschillende soorten werkzaamheden.

Voor optimale zekerheid en veiligheid zijn de kranen voorzien van slangbreukbeveiligingen, een kraanboek alsmede het BMWT-keurmerk.

Vrachtwagens

Door de verscheidenheid aan containers die wij bezitten, hebben wij altijd een type container geschikt voor een bepaald project. Wij hebben zelfs containers die op de stoep van een Amsterdamse gracht geplaatst kunnen worden.

Voor de afvoer beschikt Deegen over gecertificeerd transport. De auto's voldoen aan de laatste Euro 5 norm/overdruk en daarnaast beschikt Deegen over twee containerauto's waarvan één met kraan 48 ton/m.

Deco-unit

Deze mobiele unit wordt gebruikt voor het saneren en de decontaminatie van asbest en grondsaneringen.

Bijgesneden foto IMG_0004

Personenvervoer

I. Deegen & Zoon BV beschikt over acht Volkswagen transporters, drie Volkswagen Caddy's, twee Ford Transit customs en één Ford Transit connect.

Asbestmaskers en onderdrukmachines

Diverse asbestmaskers en onderdrukmachines van 500 m³/u en 5000 m³/u.

Bijgesneden foto IMG_0027

Minikranen

Door de inzet van minikranen is het slopen tegenwoordig een stuk nauwkeuriger geworden. Met deze machines kan men een gebouw op gecontroleerde wijze slopen.

Schrankladers

De schranklader is een multifunctioneel werktuig dat naast het vervoeren van puin met behulp van een puinbak ook inzetbaar is in combinatie met een hydraulische sloophamer of rolbezem.