Nieuwe aanwinsten Deegen arsenaal

Kranen


Sinds augustus 2016 beschikken we over de nieuwe Liebherr 906 24-tonner rupskraan. Met deze kraan kunnen we een breed scala aan werkgelegenheden uitvoeren en het is dan ook een uitermate goede toevoeging aan het materieel.

Ook is er in februari 2017 nog een andere aanwinst gekomen, de Kobelco SK30SR 3 1/2 tonner. Een onmisbaar hulpmiddel tijdens vele werkzaamheden.

Terugblik sloop Spuistraat Amsterdam

Spuistraat

Een terugblik op de sloop aan de Spuistraat in Amsterdam. Dit project in de binnenstad van Amsterdam heeft 14 maanden geduurd. Het project liep van eind maart 2015 tot aan december 2016. Een blok van een tiental huizen diende gesloopt te worden. Dit was deels totaalsloop maar niet het hele blok moest met de grond gelijk gemaakt worden. Het was een samenspel van totaalsloop en renovatiesloop wat langs elkaar gecoördineerd werd. Na veel inzet en uren werk is het project zeer succesvol afgerond.

Renovatiesloop hotelketen Novotel

In oktober 2016 zijn we van start gegaan met het amoveren van de kamers in het Novotel hotelketen. Dit project heeft betrekking tot een renovatiesloop van in totaal 232 hotelkamers.

 

Video werkzaamheden Spaklerweg

In 2016 hebben wij in samenwerking met 11 Shots Media een video gemaakt van de werkzaamheden aan de Spaklerweg in Amsterdam. Deze video geeft van start tot aan de oplevering een fantastisch overzicht van wat er allemaal bij een groot project te kijken komt.

Spoedklus Nieuwe Prinsengracht

Afgelopen november 2016 hebben we een spoedklus aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam afgerond. De voorgevels van het pand moesten vlot opgevangen worden vanwege instortingsgevaar. Na een aantal weken, een paar 100 meter balk en een heleboel schroeven is de voorgevel met succes opgevangen.

Aanschaf nieuw materieel

Bijgesneden foto IMG_0009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de verfrissing van het bedrijfslogo 2 jaar geleden is het tijd geworden om de gehele uitstraling van I. Deegen & Zoon B.V. te moderniseren. Met trots presenteert I. Deegen & Zoon B.V. dan ook de vernieuwde uitstraling van de vrachtwagens, bedrijfsauto’s en kranen.

Bijgesneden foto IMG_0029