Video nieuwe slooprobot in actie

Onze slooprobot in actie

De Husqvarna DXR 140 is een absolute krachtpatser. De slooprobot is uitgerust met bijbehorende sloopgereedschap, oa een atlascopco hamer van 160 kg. Normaliter hangt deze uitrusting aan een 4-tons graver. Dit om aan te geven dat deze compacte machine daadwerkelijk veel aankan. Tevens is er gekozen om een beton vergruizer te gebruiken. Deze optie zorgt ervoor dat er op bepaalde projecten geluidsarm gesloopt kan worden. De afmeting van de slooprobot zelf is 77 cm breed en hoogte 125 cm. Zonder uitrusting weegt de robot 980 kg. Doordat er een bluetooth afstandsbediening bij geleverd is kan diegene die de robot bedient tot wel 100 meter afstand houden. Dit wordt voornamelijk gebruikt tijdens gevaarlijke situatie’s zoals een dakrand. Hieronder de feiten op een rij: → 360 graden draaiende arm → Compact design en laag in zijn gewicht 980 Kg → Past door alle standaard doorgangen → Geluidsarm → Geschikt in gevaarlijke situatie’s door zijn bestuurbare (bluetooth) afstandsbediening á 100 meter → Volledig electrisch → Veelzijdig in gebruik door verschillende hulpstukken en accessoires. → Voor breiwerk, beitelwerk, verbrijzelen, schaven, graven, schuiven, grijp- en hefwerkzaamheden

 

 

 

Deegen bevindt zich op glad ijs

Afgelopen dagen waren koud. Zo koud, dat er dan toch eindelijk geschaatst kon worden in Nederland. Ook kwamen de ijszeilers tevoorschijn op de Gouwzee met hun prachtige zeilboten. Onze huisfotograaf Jan van Kooten maakte deze prachtige beelden met ons bedrijfslogo erop.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nieuwste aanwinst voor I.Deegen & Zn

Slooprobot

De Husqvarna DXR 140 is een absolute krachtpatser. De slooprobot is uitgerust met bijbehorende sloopgereedschap, oa een atlascopco hamer van 160 kg. Normaliter hangt deze uitrusting aan een 4-tons graver. Dit om aan te geven dat deze compacte machine daadwerkelijk veel aankan. Tevens is er gekozen om een beton vergruizer te gebruiken. Deze optie zorgt ervoor dat er op bepaalde projecten geluidsarm gesloopt kan worden. De afmeting van de slooprobot zelf is 77 cm breed en hoogte 125 cm. Zonder uitrusting weegt de robot 980 kg. Doordat er een bluetooth afstandsbediening bij geleverd is kan diegene die de robot bedient tot wel 100 meter afstand houden. Dit wordt voornamelijk gebruikt tijdens gevaarlijke situatie’s  zoals een dakrand. Hieronder de feiten op een rij:

→ 360 graden draaiende arm
→ Compact design en laag in zijn gewicht 980 Kg
→ Past door alle standaard doorgangen
→ Geluidsarm
→ Geschikt in gevaarlijke situatie’s door zijn bestuurbare (bluetooth) afstandsbediening á 100 meter
→ Volledig electrisch  
→ Veelzijdig in gebruik door verschillende hulpstukken en accessoires. 
→ Voor breiwerk, beitelwerk, verbrijzelen, schaven, graven, schuiven, grijp- en hefwerkzaamheden

 

Meer informatie? Vul dan ons contactformulier in;

 

 

 

Deegen lanceert DEEGEN TV

Sindskort heeft I. Deegen & Zn, zijn eigen “DEEGEN TV” gelanceerd. Via dit medium stellen wij u op de hoogte van onze laatste werken én mooie video’s gemaakt door onze eigen editor/cameraman. Inzicht van hoe wij te werk gaan is tegenwoordig van essentieel belang. Het nieuwe media is niet meer weg te denken en I. Deegen & Zn gaat dan ook graag met de tijd mee. Neem gerust een kijkje op ons kanaal én vergeet je vooral niet (geheel gratis) te abonneren.

GA VIA DEZE LINK NAAR DEEGEN TV:

Bodemsanering aan de Middenweg 43-47 Amsterdam

Door te werken met een kraan in samenwerking met een shovel wordt er zo spoedig mogelijk gewerkt aan de bodemsanering. Door het creëren van een helling kan de shovel de grond gemakkelijk en veilig naar de bak brengen. De bakken met grond zullen afgevoerd worden naar een erkende reiniger.

Totaalsloop woonblok AQ10 Indische Buurt

Er wordt tijdens dit project samengewerkt met de Alliantie. Het woonblok AQ10 ligt aan de Molukkenstraat in Amsterdam. Er dienen 142 woningen gesloopt te worden om zo plaats te maken voor een geheel nieuw wooncomplex van de Alliantie.

 

Zuidelijke Wandelweg 30 Amsterdam

De start van het project geschiede op 27 februari 2017. Hierbij een impressie over het project van wederom een totaalsloop van een school. Allereerst moest het aanwezige asbest gesaneerd worden. Na het saneren van al het asbest is er gestart met de sloop van de voormalige school aan de Zuidelijke Wandelweg. Inmiddels is het project afgerond en is er niks meer van de school overgebleven

   .    

Nieuwe aanwinsten Deegen arsenaal

Kranen


Sinds augustus 2016 beschikken we over de nieuwe Liebherr 906 24-tonner rupskraan. Met deze kraan kunnen we een breed scala aan werkgelegenheden uitvoeren en het is dan ook een uitermate goede toevoeging aan het materieel.

Ook is er in februari 2017 nog een andere aanwinst gekomen, de Kobelco SK30SR 3 1/2 tonner. Een onmisbaar hulpmiddel tijdens vele werkzaamheden.